Φόρτωση

ΝΑΥΑΓΙΟ-ΜΠΛΕ ΣΠΗΛΙΕΣ-ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΣ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΞΥΓΚΙΑ

Απόσταση Ναυάγιου 1 ώρα και 10 λεπτά

Αναχώρηση από το λιμάνι του Τσιλιβί.Επισκέπτόμαστε πρώτα την πιο διάσημη παραλία του κόσμου, το Ναυάγιο. Μείνετε για κολύμπι περίπου 1 ώρα. Η επόμενη στάση είναι η παραλία του αγίου Αντρέα. Κατά την επιστροφή μας επισκεφθείτε τις εκπληκτικές μπλε σπηλιές, μπορείτε να κολυμπήσετε στις σπηλιές και να τις εξερευνήσετε. Επόμενη στάση είναι ο Αγίος Νικάλαος, όπου και σταματάμε για το γεύμα μας. Τέλος επισκεπτόμαστε το αρχαίο ρωμαϊκό ιαματικό σπα της παραλίας Ξίγκια

ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΕΡΙΟΥ-ΜΑΡΑΘΟΝΗΣΙ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΧΕΛΩΝΩΝ

Απόσταση 1 ώρα και 25 λεπτά

Πρώτη στάση είναι τα περίφημα σπήλαια του Κεριού. Τα σκάφη μας μπαίνουν στις σπηλιές για να δείτε τα πιο όμορφα χρώματα. Το όμορφο χρώμα των σπηλαίων μοιάζει με αυτό του ουράνιου τόξου. Σταματάμε για μεσημεριανό γεύμα στο θέρετρο της λίμνης του Κεριού.Η επόμενη στάση είναι η λευκή παραλία του νησιού των χελωνών-Μαραθονήσι που είναι γνωστή ως η φωλιά των καρέτα-καρέτα.Παρακολούθηση χελώνων στο κόλπο του λαγανά και κολύμπι μαζί τους!

ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ(ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ)

Αναχώρηση 9ΑΜ.

Δίτε την παραλία Ξίγκια, τις γαλάζιες σπηλιές, το ναυάγιο (κολύμπι), το Πόρτο βρώμη, το Πόρτο ρόξα, το Πόρτο Λιμιώνας, εξερευνήσετε τα περίφημα σπήλαια του Κεριού και μείνετε για μεσημεριανό γεύμα στο θέρετρο του Κεριού. Επόμενη στάση είναι η μοναδική λευκή παραλία του νησιού των χελώνων και τέλος μπορούμε να εντοπίσουμε τις περίφημες χελώνες caretta.

Ταξιδι κομβοι ( για γκρουπς )

Είμαστε οι πρώτοι στον κλάδο μας που έχουμε δημιουργήσει αυτά τα ταξίδια. Αυτά προωθούνται για μεγάλες ομάδες ανθρώπων-γκρούπς (που θέλουν να διασκεδάσουν μαζί και να μην είναι χωριστά). Το πλοίο-οδηγός οδηγείται από τον καπετάνιο μας, ενώ τα άλλα σκάφη θα οδηγούνται από τους πελάτες μας

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ(ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ)

Ένα ταξίδι στην ανατολική πλευρά του νησιού της Κεφαλονιάς

Αναχώρηση 9:00AM,απόσταση 1 ώρα και 40 λεπτά

Επισκεπτόμαστε την ανατολική πλευρά του νησιού. Ξεκινάμε μοναδικό λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης. Μια εκπληκτική λίμνη όπου οι πρόγονοί μας γιορτάζαν τον πανίσχυρο θεό "Παν".Επόμενη στάση είναι οι διάσημες σπηλιές Δρογαράτη(σταλαγμίτες και σταλακτίτες).Στην συνέχεια σταματάμε στο λιμάνι της αγίας Εφιμίας για μεσημεριανό γεύμα. Πολλές στάσεις για κολύμπι. Επιστροφή μεταξύ 4:30 - 5:30. Τα σκάφη μας είναι επίσης διαθέσιμα για να σας μεταφέρουν σε κάθε άλλη περιοχή που θέλετε στην Κεφαλονιά.

Προσφέρουμε δύο είδη αλιευτικών ταξιδιών

1) Ζάκυνθος και Κεφαλονιά.Απόσταση 1 ώρα + 30 λεπτά.
Αναχώρηση 7 το πρωί με επαγγελματικό οδηγό για πραγματικά μεγάλα ψάρια. Επιστροφή 3 το μεσσημέρι

seaBream

Λυθρίνι

Nature

Τόνος

Fjords Fjords

Κυνηγός "Dorado"


2)Πηγαίνετε για ψάρεμα μόνοι σας. Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με τον επαγγελματικό μας εξοπλισμό ή να φέρετε τον δικό σας. Σας δίνουμε οδηγίες για τα πιο δημοφιλή μέρη για ψάρεμα. Φέρτε την παρέα σας!